Wędzarka

„Chef’s Smokehouse”

Wędzarka „Chef’s Smokehouse” została zaprojektowana na podstawie długoletniej praktyki kulinarnej i wykonana dla potrzeb Szefów Kuchni restauracji i hoteli oraz miłośników wysokiej jakości produktów wędzonych na zimno lub gorąco. Główne przeznaczenie „Chef’s Smokehouse” to wędzenie na gorąco małych ryb, filetów, dużych ryb, owoców morza, drobiu, dzikiego ptactwa, jagnięciny, cielęciny, wieprzowiny, wołowiny i innych produktów według własnych pomysłów. Amatorzy Sztuki Kulinarnej i Szefowie Kuchni mający więcej wolnego czasu mogą wykorzystać „Chef’s Smokehouse” i wędzić na zimno swoje produkty . Proces wędzenia na zimno jest czasochłonny, niekiedy zajmujący parę dni, ale dzięki temu uzyskujemy produkt najwyższej jakości i trwałości.



Cena urzadzenia „Chef’s Smokehouse” wraz z w/w wyposażeniem wynosi odpowiednio do wielkości:

Zamówienia należy składać na adres:

WISD & PARTNERS Marzena Widomska
32-020 Wieliczka
Śledziejowice 446
Tel. 0 607 433 998 Marek Widomski konsultant kulinarny
Tel. 0 691 373 160 Marzena Widomska – właściciel
Tel. 0 12 278 23 81 (biuro)
E-mail: cic@culinary.com.pl



Urządzenie będzie wysłane drogą kurierską na adres zamawiającego po wcześniejszym uregulowaniu należności gotówką lub przelewem bankowym na koto firmy WISD & Partners Czas realizacji zamówienia wynosi 14 dni.